top of page
tanulok.jpg

Tanulócsoport

Részletek

Tanulócsoportunkba 14 és 18 év közötti, tanulásban akadályozott és ép intellektusú autizmusban érintett kamaszok, fiatalok jelentkezését várjuk, akik számára nehézséget jelent a szakiskolákban, szakközépiskolákban való boldogulás és szeretnének nyugodt, érzelmileg is biztonságos légkörben, érdeklődésüket, erősségeiket és egyéni igényeiket figyelembe vevő gyógypedagógusok és gyógypedagógiai asszisztensek támogatásával fejlődni, barátkozni és elsajátítani az önálló(bb) élethez szükséges készségeket.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a kamaszkori sajátosságok figyelembe vételére, a kamaszkor megélésének biztosítására – a kortárs kapcsolatok kialakítását és ápolását a tanulócsoporton kívül változatos szabadidős programlehetőségekkel és kortárs segítők bevonásával is szeretnénk támogatni. 


A tanulócsoportba 6-8 fő jelentkezését várjuk. A csoport kialakítása során a tanulók személyisége, életkora, szükségletei és képességei mellett figyelembe vesszük a tanulók egymással való kompatibilitását is, a minél harmonikusabb légkör és a baráti kapcsolatok lehetőségének megteremtése érdekében. 


Ha felkeltettük érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet a kapcsolat@szarnyrakelok.com e-mail címen!

bottom of page